RÓLUNK RÖVIDEN

Együtt közösen a tűzbiztonságért

Egy jó csapat az Ön szolgálatában

Elkötelezettek vagyunk a tűzvédelem szolgálatában. Ez részünkre nem csak egy munka, hanem a hivatásunk is egyben. Fontos számunkra, hogy olyan épületeket tervezzünk, amelyek tűzvédelmi szempontból (élet- és értékvédelem) a lehető legbiztonságosabbak legyenek. Természetesen előtérbe helyezzük az épület gazdaságos üzemeltetési költségét. Fontosnak tartjuk, hogy az épület megfelelő ár/érték arányú tűzvédelmi koncepcióval rendelkezzen.

Tűzvédelem

Cégünk története

Cégünk, mint Egresi Mérnökiroda Korlátolt Felelősségű Társaság 2016. évtől kezdte meg ebben a formában tevékenységét. Fő tevékenységünk a generál tűzvédelem területére terjed ki. Továbbá vállaljuk ipari-, köz- és lakóépületek generál építész terveinek elkészítését is.

Kollégáink több éves tervezői-, kivitelezői-, valamint hatósági (Katasztrófavédelem, építésügyi hatóság) tapasztalattal rendelkeznek. Tagjai vagyunk mind az Építész-, mind a Magyar Mérnöki Kamarának. Az építész tűzvédelem (TUÉ), a beépített tűzjelző- (TUJ), valamint a beépített tűzoltó rendszer- (TUO), az építész tervezői- (É), a felelős műszaki vezetői (MV-É) és a műszaki ellenőri (ME-É) területeken teljeskörű tervezői jogosultságokkal rendelkezünk.

A használati tűzvédelem (üzemeltetés) területén több ipari vállalatnak és közintézménynek szerződött partnerei vagyunk a beépített tűzvédelmi berendezések karbantartása tárgyban.

Ügyfeleink igényeit legjobb tudásunk szerint a maximálisan elvárható gondossággal próbáljuk kielégíteni.

KIK VAGYUNK?

Csapatunk

Egresi Lajos

Ügyvezető / Okl. építész / Tűzvédelmi tervező
lajos.egresi@firesec.hu

Egresi-Técsi Edina

Ügyvezető / Pénzügyi vezető
edina.egresi@firesec.hu

Bernard László

Mérnök informatikus / IT manager
laszlo.bernard@firesec.hu

Vass Melinda

Tervező mérnök / Okl. építész
melinda.vass@firesec.hu

Berkecz Tünde

Pénzügyi/vezetői asszisztens
tunde.berkecz@firesec.hu

Pilter Zsolt

Műszaki előkészítő
zsolt.pilter@firesec.hu

Zakar Petra

Műszaki előkészítő
petra.zakar@firesec.hu

Kisházi Attila

Műszaki beszerző / Raktáros
attila.kishazi@firesec.hu
2016
ALAPÍTÁS ÉVE
10
CSAPATTAG
26
FUTÓ PROJEKT
910
TERMÉK RAKTÁRON