Tervezés

Cégünk vállalja épületek, technológiai berendezések komplett tűzvédelmi tervezési feladatainak elvégzését és hatósági engedélyeztetését.

Kivitelezés

Segítünk az épületek engedélyezett tűzvédelmi terveinek kulcsrakész megvalósításában. Önnek nem kell foglalkoznia az engedélyezési folyamatokkal, mivel a vonatkozó használatbavételi engedélyeket beszerezzük. Tehát törekszünk teljeskörű szolgáltatást nyújtani ügyfeleink részére.

Értékesítés

Több külföldi tűzvédelmi termékeket, berendezéseket gyártó vállaltnak vagyunk a magyarországi disztribútora, minősített partnere.  Az általunk forgalmazott  beépített tűzvédelmi berendezések magas minősége garantálja ügyfeleink részére a hosszú távú megbízhatóságot és a biztonságos működést. Folyamatosan törekszünk innovatív módon és ár/érték arányban a lehető legjobb minőséget biztosítani a piacon. A termékeink rendelkeznek a vonatkozó megfelelőségi tanúsítványokkal és engedélyekkel.

Karbantartás

Ügyfeleinket a hatósági átadást követően sem hagyjuk magára. Vállaljuk az általunk forgalmazott (és nem forgalmazott*) beépített tűzvédelmi rendszerek időszakos karbantartását. Karbantartó csapatunk naprakész tudással és a 45/2011 (XII.7.) BM rendelet szerinti szakvizsgával rendelkeznek.

*A meglévő rendszer felmérését követően!

Oktatás

Ügyfeleink részére rendszeresen biztosítunk az általunk forgalmazott tűzvédelmi rendszerek telepítésére, használatára, kezelésére valamint karbantartására vonatkozó oktatásokat.

Komplex szolgáltatás

Minden egy kézben, hogy ne legyen fennakadás

TERVEZÉS

Teljeskörű tűzvédelmi tervezői jogosultságokkal és több éves tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére az építész tűzvédelmi- (TUÉ), a beépített tűzjelző- (TUJ), a beépített hő- és füstelvezető-, valamint a beépített tűzoltó rendszerek témakörökben. Már az első igények esetén segítünk egy új épület tűzvédelmi koncepciójának meghatározásában, szem előtt tartva a gazdaságos megvalósíthatóságot és üzemeltetést.

A megrendelőnk részére nem csak tervezünk, hanem biztosítjuk a hatósági képviseletet, beszerezzük mind a létesítési, mind a használatbavételi engedélyeket. Szükség esetén eltérési engedélyezési eljárást folytatunk le az Országos Tűzvédelmi Szabályzatban (54/2014. (XII.5.) BM rendelet) meghatározott követelmények nem teljesülése esetén az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mint illetékes I. fokú tűzvédelmi hatóságnál.

KIVITELEZÉS

Vállaljuk többek közt:

  • beépített tűzjelző rendszerek telepítését,
  • beépített vízköddel oltó rendszerek (ULTRAFOG) telepítését,
  • beépített nagykonyhai oltó rendszerek (ANSUL/AMEREX) telepítését,
  • beépített gázzal oltó rendszerek (NOVEC 1230, INERT: IG-01, IG-55, IG-100, IG541 INERGEN) telepítését (JOHNSON CONTROLS - HYGOOD),
  • természetes hő- és füstelvezető rendszerek telepítését (pl. ipari csarnokokba, lakóépületek lépcsőházába, stb.),
  • gépi hő- és füstelvezető rendszerek telepítését (pl. lakóépületek pince mélygarázsaiban)
  • túlnyomásos füstmentes lépcsőházak kiépítését,
  • tűzgátló nyílászárók (ajtó, kapu, ablak, üvegfalak) beépítését,
  • tűzgátló lezárások elkészítését.

ÉRTÉKESÍTÉS

Prémium tűzvédelmi termékeket és rendszereket forgalmazunk. Keressük viszonteladókat és kivitelező cégeket. Regisztráljanak a webáruházunkban. Regisztrációt követően a vásárlói kategóriának megfelelően, a webáruházban már a saját kedvezményeit láthatja. Így a rendelés folyamata egyszerűvé válik. Fizetés történhet utalással, bankkártyával. Halasztott fizetés egyedi elbírálás alapján lehetséges. Többféle szállító céggel vagyunk szerződéses partnerek (pl. GLS, UPS, DACHSER, Kuehne&Nagel, stb.), így Ön a legkedvezőbb szállítási módot választhatja.

KARBANTARTÁS

Ügyfeleinket a hatósági átadást követően sem hagyjuk magára. Vállaljuk az általunk forgalmazott (és nem forgalmazott*) beépített tűzvédelmi rendszerek időszakos karbantartását. Karbantartó csapatunk naprakész tudással és a 45/2011 (XII.7.) BM rendelet szerinti szakvizsgával rendelkeznek.

*A meglévő rendszer felmérését követően!

OKTATÁS

Az ügyfeleink részére rendszeresen biztosítunk az általunk forgalmazott tűzvédelmi rendszerek telepítésére, valamint használatára és kezelésére vonatkozó oktatásokat.

A 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet 1. melléklete alapján egyes beépített tűzvédelmi berendezések beépítése, karbantartása tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozás körébe tartozik. Cégünk vállalja a profilunkhoz kapcsolódó tűzvédelmi szakvizsgák megszervezését és lebonyolítását.